Lærerinden – hvem underviser

Jeg hedder Mette – det er mig, der sidder herude til højre for teksten og det er mig, der skal hjælpe dig til at få succes med din syning.

Fra september i år skal jeg undervise i syning på aftenskolen.

Jeg er uddannet beklædningsdesigner og jeg vil gerne dele min viden og erfaring indenfor dette fag med andre kreative sjæle.

Jeg har gennem min uddannelse og mine mange år som kreativ sjæl opnået solide færdigheder indenfor håndværket, dvs. mønsterdesign, syning og syteknikker – fra idéfasen til færdigt produkt.

Jeg har tegnet, designet og syet hele mit liv.

Jeg er drevet af udfordringer og er ikke bange for at kaste mig ud i noget nyt.

Syningen er mit fristed, min oase. Jeg er MEGET kreativ og jeg ELSKER at sy, at skabe og at finde på.

Jeg stiller meget store krav til mit eget og går aldrig på kompromis.

Jeg har min egen lille virksomhed, Comfy Little People, hvor jeg designer og syr bæredygtigt børnetøj. Dvs. børntøj syet af genbrug. Jeg skaber nye og unikke kreationer af aflagt tøj, sengetøj og andet genbrugsmateriale. 

Virsomheden er stadig i sin begyndelse, hvilket den har været et stykke tid – jeg har alligevel måtte erkende, at der kun er 24 timer i døgnet. Men ikke desto mindre er den der og det er en mangeårig drøm, jeg er ved at udleve.

Jeg vil sætte en ære i at hjælpe dig til at opnå præcis de færdigheder, det kræver at udleve dine spændende sydrømme. 

Syning er et håndværk, der begynder med de vigtigste teknikker. Og syglæden vil være absolut størst, når resultatet står mål med forventningen.

Hvis du har mod på det, så skynd dig at hoppe med på et af mine syhold her til efteråret. Der er begrænsede pladser, da der skal være tid til at hjælpe alle. 

Jeg vil glæde mig til at lære dig et super nørdet, udfordrende og tålmodighedskrævende fag, men samtidig vil jeg også glæde mig sammen med dig, når du opnår de færdigheder, du er kommet for at lære.

Du kan læse om de forskellige kurser ved at klikke på nedenstående links:

Lær at sy fra bunden – syning for begyndere<<

Syning for begyndere og let øvede<<

Syning for øvede<<

Redesign<<

KREA-weekend for børn og voksne<<

Vel mødt, jeg håber, vi ses! 

De bedste syhilsener fra

Mette